Oletko järjestämässä synttäreitä, kokousta tai etsitkö juhlatilaa?

Onnistuu! Meillä vietätte ikimuistoisen tilaisuuden ja nautitte maailman makuja yhdistelevästä street foodista sekä rennosta tunnelmasta.

Ravintolassamme Helsingin ydinkeskustassa Etelä-Esplanadin kupeessa Kasarmikadulla on kaksi kabinettia (10 henkilöä ja 12 henkilöä) sekä pieni sali 30 henkilölle. Ne muuntuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Halutessasi voit varata vaikka koko ravintolamme omalle tilaisuudellesi.

Tutustu ryhmämenuumme tästä.

Heräsikö kysymyksiä? Jatketaanko juhlien suunnittelua yhdessä?

Pyydä tarjous [nappi]

LAHJAKORTIT

Täydellinen lahja vastavalmistuneelle on lahjakortti ravintola Nudeen.

Valitse lahjakorteista mieleisesi! Kortti lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai voit noutaa pahvisen lahjakortin ravintolasta. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta lukuun ottamatta sesonkikortteja (esim. äitienpäivä).

Osta lahjakortti

Viinilahjat

Maistuiko ravintolassa nauttimasi viini?

Bottlescoutsin uudenlainen viinien verkkokauppa on sinulle, joka haluat ilahduttaa rakkaimpiasi laadukkailla viineillä. Bottlescoutsin tehtävänä on löytää maailman kiinnostavimmat viiniyksilöt jokaiseen ruokaa rakastavaan pöytään.

Bottlescouts tarjoaa turvallisen ja varman tavan tehdä onnistuneita juomavalintoja aikaan ja paikkaan katsomatta. Verkkosivuilla vaadittava valinta viinien toimitusmaasta perustuu valmisteveroihin ja alv-kanta, joka on Virossa eri kuin Suomessa.

Nyt voit tilata viinin itsellesi kotiin tai antaa lahjaksi!

Osta Viinilahjat täältä