Kaipaatko ainutlaatuisia makuelämyksiä kotona nautittavaksi?

Valmis makuelämys suoraan kotiovellesi? Me Olon, Emon ja Nuden keittiömestarit olemme luoneet sinulle Weekend Chef -menun, joka tekee viikonlopuista herkullisia, helppoja ja vaivattomia.
Me olemme tehneet kaiken puolestasi, sinun tehtäväsi on nostaa annokset pöytään ja nauttia.
Ruokien esillepano ja viimeistely vie noin vartin, mukana on ohjeet menun viimeistelystä. Menumme on alku- ja pääruokien osalta täysin valmis tai korkeintaan pientä lämmitystä vailla. Jälkiruoka vaatii vain esille laiton.
Katso myös viinisuosituksemme menun yhteyteen!
Tämän helpommalla et ruoanlaitosta pääse.

Noutotilaus
Tilaa Kotiin

Juomasuositukset

Olemme valinneet nämä viinit erityisesti tämän Weekend Chef -menun seuralaiseksi. Valkoviinit sopivat alkuruoan kanssa ja punaviinit pääruoan kylkeen. Voit myös valita menun yhteyteen vain yhden viinin, olemme huomioineet senkin suosituksissamme.

Tee tilaus viimeistään maanantaina kello 10.00 viinien verkkokaupasta www.bottlescouts.com ja toimitamme viinit suoraan kotiovellesi viikon loppuun mennessä.

Valkoviinit

2018 Emile Boeckel Cremant 16,90 €
Domaine Boeckel, Alsace – Ranska
Kuohkea, hedelmäinen, moniulotteinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini. Lähes samppanjamaista laatua kohtuulliseen hintaan. Suosittelemme aperitiiviksi sekä raikkaiden kala- ja äyriäisruokien kyytipojaksi.
Cremant sopii myös mainiosti uuden vuoden juhlamaljan lisäksi creme ninonin kumppaniksi

2018 Rizzi Langhe Chardonnay 16,90 €
Cantina Rizzi, Piemonte – Italia
Kirkas, vaalean oljenkeltainen väri. Raikas, puhdaspiirteinen tuoksu, sitrusta, omenaa, papaijaa ja mietoa kukkaisuutta. Maku on kuiva, jäntevän raikas, kirkkaan hedelmäinen, pitkä. Loistava raikas chablis tyylinen valkoviini alkupaloille, kalalle ja äyriäisille tai kasvisruuille.

Punaviinit

2018 Gotim Bru 16,40 €
Castell del Remei, Costers del Segre – Espanja
Katalonialainen klassikko, Castell del Remein maineikkaalta viinitilalta, Costers del Segren alueelta. Vahva, mausteinen mutta eloisan raikas, sopivasti tamminen ja hieno yleisviini. Lämmin suositus jos etsit vahvaa viiniä, joka sopii monen makuun.

2018 Le Roc de Chateau Puybarbe 16,90 €
Chateau Puybarbe, Bordeaux – Ranska
Upea, erinomainen Bordeaux, jossa on täyteläisyyttä ja voimaa. Klassisen yrttisiä, luumuisia, hieman lakritsisia aromeja. Runsas, kypsän hedelmäinen, tasapainoinen ja sopivasti ryhdikkään tanniininen rakenne. Merlot 96 %, Cabernet Franc ja Malbec.

Lopuksi

2018 Dindarello 17,90 €
Maculan, Veneto – Italia
Kuivatuista Moscato-rypäleistä tehty makea klassikkoviini Venetosta, Breganzen viinialueelta. Jäännössokeria on noin 130 g/l. Kirkas, kultainen väri. Tuoksu on puhdas, aromikas, trooppisen hedelmäinen, aprikoosia, hunajaa, ananasta. Maku on makea, hyvähappoinen, pitkä, hunajainen ja aromikas. Loistava yleisviini makeille jälkiruuille.

Ryhmävaraustiedustelu

Tilaus

Weekend Chef  59 €/vieras.
Minimitilaus 2 henkeä

Tilaukset

Tilaukset To 14.1 ja To 21.1 klo 15 info@olo-ravintola.fi tai puhelimitse 010 320 62 50.
Jos seurueessasi on allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne ennakkoon.

Noudot

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2
Perjantaina 15.1 ja 22.1 klo 15–17 tai lauantaina 16.1 ja 23.1 klo 13–16.

Kuljetukset

Pääkaupunkiseudulla voit tilata myös toimituksen kotiovelle perjantaina tai lauantaina (15-16.1 ja 22-23.1). Perjantaisin 15-17 ja lauantaisin klo 13.30-15 välillä.

Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 €
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €